Elsas Pakaramie Bikšu Svārki Ar Stiprinājumiem 40 Pack Metāla Bikšu Klipu Pakaramie Telpu Saglabāšana, Ultra Plānas Rūsas Izturīgs

€38.99 €32.36

Mājas Atmiņa Un Organizācija

sku: a1074

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Saglabāt jūsu apģērbu veikls, kārtīgām un rieva-free ar šiem noderīgu šķipsnu grip elsas pakaramie.Ideāli piemērots karājas biksēs, bikses, svārki un citi priekšmeti, apģērbs.

Gumijas rokturi ir nodrošināti vairāk nekā jebkura atklātas malas uz līmeņu svārki, bikšu, lai novērstu jebkādu kaitējumu drēbes vai traumas uz ādas.

Katru elsas pakaramā funkcijas 2 nerūsējošā tērauda gumijas pārklājumu elsas klipus par šauru, ne slīdēšanas rokturi.Regulējams klipsis platums uzņemt apģērbi no dažādos izmēros un stilus.

Mūsu clip pakaramie, var izmantot mājās, lai saglabātu svārki, bikses, šorti, un strapless galotnēm vai kleitas rieva-free!Pakārt drēbes un pat aksesuāriem, piemēram, šalles glīti jūsu skapis ar šo caurspīdīgas plastmasas pakaramie drēbju, lai novērstu saburzīt.Izveidot smart parādīt jūsu apģērbu veikalā, izmantojot šo klipu pakaramie, vai izmantot tos par veļas dienu par augstākās organizācija!

krāsa: Sudraba + melna

Materiāls: dzelzs

izmērs: 30cm

Iepakojuma Saturs:

40* pakaramie ar stiprinājumiem

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Klientu Atsauksmes

Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Uzrakstīt atsauksmi

Reitings