6-Režģis, Graudu Dozatoru Sausās Barības Uzglabāšanas Tvertnes Organizators Labu Hermētiķi Un Mitruma Izturīgs Rīsu Uzglabāšanas Kaste, Lai Virtuves

€62.85 €43.36

Mājas Atmiņa Un Organizācija

sku: a1158

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Mūsdienu Stils

Tagi: pārtikas olu uzglabāšanas konteiners plastmasas, maizes virtuves uzglabāšanas turētājs bin organizators konteineru, virtuves piederumi pārtikas uzglabāšanas tvertnes, ražot taupīšana pārtikas uzglabāšanas tvertnes, Pārtikas Graudu Uzglabāšanas Tvertnes

Aizzīmju Punktiem:

1、【6-Režģis, Skaidrs, Spainis] aicina pārredzamu vizualizācijas dizains Grozāms Rīsu Graudu Spaini padara to viegli, lai pārbaudītu atlikušo summu jebkurā laikā, padarot uzglabāšanas un piekļūšanas pamatoti ērti.

2、【Lielisks Materiāls] aicina Lielu Noslēgtā Graudu Tvertnes ir izgatavotas no PP materiāla, skaisti un stipri, un izturīgāks nekā daudzi citi konteineri.Tas ir arī pietiekami spēcīgs, lai uzglabātu nepārtikas precēm, piemēram, kancelejas preces, rotaļlietas, dažādi, vai kāds var būt.

3、【Laba Blīvējuma] aicina Rīsu Uzglabāšanas Tvertnes hermētiskums, kas var bloķēt mitruma gaisā un nodrošina, ka graudaugi ir sausa, tādējādi nodrošinot svaigumu labības.

4、【Daudzfunkcionāls Rīsu Traukā] aicina Šo Pārtikas Uzglabāšanas Traukā var uzglabāt dažādus graudus, piemēram, milti, rīsi, rieksti, pupas, uzkodas, graudaugi, kā arī suņu un kaķu barību.

5、【Papildus Lielas Ietilpības] aicina Šo Lielo Pārtikas Uzglabāšanas tvertnes ir extra-liela jauda, kas ļauj jums saglabāt vairāk sausās barības.Mēs piedāvājam jauda 10KG, lai apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības.

Apraksts:

Rīsu Uzglabāšanas Tvertnes hermētiskums, kas var bloķēt mitruma gaisā un nodrošina, ka graudaugi ir sausa, tādējādi nodrošinot svaigumu labības.

Specifikācija:

Nosaukums: Rotējošā Rīsu Kausu

Materiāls: ABS+MĀJDZĪVNIEKU

Izmērs: aptuveni 31*27.5 cm/12.2*10.8 gadā

Ietilpība: 10 kg

Iepakojuma Saraksts:

Rotācijas Rīsu Kausa x 1

Piezīme:

Lūdzu atļaut nelielas pielaides izmēru dēļ, manuāla mērīšana un apgaismojums fotogrāfijā var radīt atšķirīgu krāsu, nekā reālajā dzīvē.

Klientu Atsauksmes

Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Uzrakstīt atsauksmi

Reitings