Datums Dzīvot Pilnībā Pirkstu Karikatūra Ziemā Silti Cimdi Unisex Āra Aukstuma Aizsardzību, Riteņbraukšana Touch Screen Adīti Pirkstaiņi Dāvanas

€4.08 €3.06

Apģērbu Aksesuāri

sku: a216844

  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Modeļa Numurs: ZZ-YHDZZQZST
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Akrila, Trikotāžas
  • Stils: Modes, Modes Gudrs
  • Dzimums: Unisex
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Vienuma Tips: Cimdi & Pirkstaiņi
  • Cimdi Garums: Rokas
  • Modelis Tips: karikatūra
  • Veids: Touch Cimdi
  • CN: Ķīna
  • Izmērs: One Size

Materiāls: Adīts un elasthane.

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Izmērs: 18 cm*8.5 cm(Viens Izmērs,Regulāri,Ar Labu Elastību)

Ārdurvis cimds ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila adīt audums ar augstu blīvumu,biezs un silts.

Rokas cimdi ir elastīgi,un tuvu rokas, tur silts.

Īkšķi,rādītājpirkstu un vidējo pirkstu gali aprīkoti ar speciālu siltumizolācijas materiālu.Tehnoloģijas un modi, trīs pirkstu pieskārienu dizains ir viegli izmantot, nav nepieciešams, lai novelciet cimdus, lai atskaņotu mobilo telefonu, silts un vairāk praktiska.

Nav saskrāpēt vai sabojāt ekrānu.Saderīgs ar capacitive touchscreen ierīces, tostarp iPad un iPhone.

Piezīme: Jo īpaša materiāla cimdus var mazgāt tikai ar aukstu ūdeni.

Sakarā: Darba,studiju,Ikdienas dzīvē,Āra sporta,Braukšana,Braukšanas

maksājuma veids

Mēs pieņemam tikai Darījuma,Kredītkartes,Western Union.

Lūdzu, apmaksāt 3 dienu laikā, no pasūtījumu.

Kuģniecības Politika

1. Parasti, posteņi tiks nosūtīts 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.

2. Lūdzu, apstipriniet savu adresi, tālruņa numurs un pasta indekss, pirms iegādāties ,Mēs kuģis paketi, lai jūsu Atbalstulatviju.lv juridiskā adrese tikai,krievijas pircējiem ir izmantot pilns nosaukums, tiesības pēc koda, Pretējā gadījumā piegādes neizdosies.

3. Preces tiks nosūtītas no Ķīnas, Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem,Ja jums nav iegūt jūsu pakete laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, mēs jums varam palīdzēt, lai atrisinātu to.

4. Nē vaild izsekošanas numuru, ja pasūtījums ir mazāks par $5, lēni un vienā,ja jūs izvēlaties "Ķīnas ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus", lūdzu, zina, ka šāda veida loģistikas vienā.šis režīms loģistikas būs daži trūkumi, piemēram, lost un kavēšanās piegādi, bet tas ir visekonomiskākais veids, loģistikas, lūdzu, saprast.Par pasūtījumiem virs $5, iepakojuma būs redzama visa loģistikas sekošanas informāciju..

5. ja jūs izvēlaties "Atbalstulatviju.lv Standard Shipping", lūdzu, zināt, ka tas ir jauns transporta veida, tas pieder Atbalstulatviju.lv, tas ir arī drošs un ātrs režīms.Tas ir izsekojams visu ceļu.Bet sliežu ceļu informāciju, kas nav atjaunināts laikā, jums ir nepieciešams, pagaidiet dažas dienas.Jums nav nepieciešams veikt jebkādu risku, jo mēs apsolām, ka, ja jums nebija ieguva savu posteni 60 dienas, mēs varētu pilnībā izmaksāt jums.

pakalpojumu garantija

Gadījumā, ja esat saņēmis nekvalitatīvu preci, Lūdzu sazināties ar mums 3 darba dienu laikā pēc preces saņemšana, mēs panāksim pretpasākumu ļaujiet jums apmierināts .Šeit ir dažas kopējas problēmas:

1.produkta bojāts: mums būs kompensācija saskaņā ar faktisko stāvokli , vai sūtīt jaunu.

2.nepareizi produktam: Bet katrs solis ir veikti, lai nodrošinātu, ka mēs kuģis no pareizo objektu, būs brīdis, kad jūs saņemsiet priekšmetus, kas atšķiras no apraksta.mēs nosūtīsim jaunu, vai pieprasīt kompensāciju saskaņā ar viesu.

3.produkta zaudēts: ja prece nav saņemta noteiktajā termiņā loģistikas apsolām, tas tiek uzskatīts par zaudēto, mēs par pilnu kompensāciju, vai sūtīt jaunu viena pēc klienta pieprasījuma.

4.Vienumi atpakaļ:Vienumi ir jāatgriež to sākotnējā un neizmantoto stāvoklī, un oriģināls, kastes un iepakojumu ir iespējams atjaunot.

5.Atcelšanas kārtība: Lūdzu, sazinieties ar mums savlaicīgi pirms pasūtījums tiek piegādāts, pretējā gadījumā mēs nevarēsim atcelt savu pasūtījumu, jo loģistikas faktori, pēc tam, kad iepakojums ir izsniegts, lūdzu, saprotiet!

Pakalpojumu Un Atsauksmes

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, pirms yo.Mēs esam apņēmušies nodrošināt, intereses mūsu klientus ar kvalitatīvu produktu un lielisku pakalpojumu.Jūsu 100% apmierinātība ir mūsu mērķis!

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet 5 zvaigznēm pozitīvas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.paldies!!!

Klientu Atsauksmes

Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Uzrakstīt atsauksmi

Reitings