Zvejas Signalizācijas Swinger Uzstādīt Viedo LED Gaismas Smart Zvejas Signalizācijas Ūdens Izturīgs Zivju Bite Indikators Risināt Instrumenti, Piederumi

€44.00

Zvejas

sku: a268095

  • Materiāls: Zvejas Bite Signalizācija
  • Zīmola Nosaukums: JOCESTYLE
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Magnēts Zvejas: NO
  • Veids: Zivju Bell./Signalizācijas

Zvejas Signalizācijas Swinger Uzstādīt Viedo LED Gaismas Karpu Zvejas Signalizācijas Augstas Jutības Zivju Bite Indikators Risināt Instrumenti, Piederumi

Motīvs:

1. Zvejas Signāls: Automātiskā nakts LED funkciju, nospiediet taustiņu "V" 3 sekundes, lai ieslēgtu/izslēgtu. "V" vadība 5 līmeņi (ieskaitot "mute" līmenī).Ja jūs vēlaties, lai izslēgtu nakts LED funkcija, lūdzu, nospiediet "V" 3 sekunžu laikā. "T" vadība 4 līmeņos.

2. Īpašas atgriezties Amats: Dažādas LED krāsas un skaņas. 2 Gaismas diožu.LED norāda reverse divas krāsas.Spraudnis-ligzda, kā iesaistīt indikators. 9V 6LR61 baterija (nav iekļauta komplektā).

3. Zvejas Swayer: Sstabilize zvejas līniju, lai trauksmes jutīgāki.Var izmantot ar gaismas stieņi ar diametru no 4mm vai mazāks (nav iekļautas).

4. Piemērots Zvejas Naktī: Spilgti LED gaismas, piemērots nakts zvejas laikā.LED signalizācijas zvejas bite trauksmes ierīci, kas ir piemērojami nakts zvejas un zema apgaismojuma apstākļos, tāpēc jums nav jāuztraucas par trūkstošo zvejas āķi un makšķeres.

5. Labākais Zvejas Rīks: Portatīvie zvejas rīks, vienkārši pieņemiet to!Tas ir labākais zvejas rīku savā saldūdens zveju, jūras zvejas piedzīvojumu, ceļojuma, kempings, utt.

Specifikācija:

Izcelsmes Valsts: Ķīna

Produkta krāsa: Melns

Produkta izmērs: Aptuveni 24x16x6cm/9.44x6.29x2.36inch

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Lūdzu, ļauj 1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

3 x Zvejas signalizācija

3 x Wiggler

Klientu Atsauksmes

Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Uzrakstīt atsauksmi

Reitings