12PCS Zvejas Vilinājums Wraps PVC Zvejas Vilinājums Attiecas Aizsargātu Mājdzīvniekiem Un Zvejnieku Drošu Zvejas Lures Ēsmu Āķa Uzglabāšana

€31.39 €22.60

Zvejas

sku: a291159

  • Magnēts Zvejas: NO
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Aizsardzības Gadījumā
  • Veids: Remonta Komplekts

Iepakojuma un Izmērs: 12pcs/iepak.Pieejamas divos izmēros, L: 4.3 collu W x 7,9 collu un M: 3.9 collu W x 7.1 collu L., Jūs saņemsiet 6 lieliem un 6 vidēja.Divas populāru izmēri Lure Wraps fit visvairāk lures.

Materiāls: Punkcijas Izturīga Skaidrs, PVC - Ļoti skaidrs, biezāka par 0,5 mm PVC logu, ne tikai ļauj jums, lai redzētu, kas ēsmas ir pievienots jūsu makšķeri, lai ātri stienis izvēle, bet arī pasargā arī no asiem āķiem.Tas arī novērš savu pavedienu no tangling uzglabāšanas laikā.Punkcijas izturīga materiāla, kas pasargās āķi, novēršot tos no tangling ar citiem zvejas rīkiem, vai aizķeršanās uz grīdsegas, apģērbs, virves, vai ādas.

STRĀDĀ AR VISU ĒSMU - Lure Wraps aizsargātu daudz dažādu stilu un ēsmas, tostarp Paraut Ēsmas, crankbaits, stendus, spinnerbaits, karotes, un vairāk.Tas ir lielisks veids, kā palikt organizēta un juceklis-free, kad stienis ir uz klāja, stieņa turētājs, vai skapīša.Tas arī aizsargā ēsmu no sapīšanos, ja tiek uzglabāts.

IZTURĪGA KONSTRUKCIJA: PVC un Sprādzes ir stingri sašūti kopā.Dubultas vīles padara to izturīgāku.Sprādze ir 0,4 collas plata, kas ne tikai nodrošina spēcīgu saķeri, bet ir arī ērti atvērt, lai arī zveja.

VIEGLI TĪRĪT - Pvc materiāls nevar būt mitruma un pelējuma, piemēram, neilona/putas.Pievienots ar 0.4 collas plata Sprādzes, ēsmu aizsargs ir viegli atvērt un aizvērt, un asu āķi netiks stick uz apmetni, piemēram, putu apdari ēsmu wraps.

Materiāls: PVC

krāsa: Kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

6 x L aizsardzības gadījumā

6 M x aizsargapģērbs lietā

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Klientu Atsauksmes

Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Uzrakstīt atsauksmi

Reitings