Dārza Gnome Rotājumu Āra Ūdensizturīgs Sveķu Elf Tree Statuja Dārza Rotājumu Dārza Gnome Jautri Sienas Mākslas Zāliena, Patio Terases

€29.48 €14.45

Mājas & Dārzs

sku: a482530

  • Materiāls: sveķu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna

Dārza Gnome Rotājumu Āra Ūdensizturīgs Sveķu Elf Tree Statuja Dārza Rotājumu Dārza Gnome Jautri Sienas Mākslas Zāliena, Patio Terases

aprakstīt:

1. 【IZTURĪGS UN ŪDENSNECAURLAIDĪGS DIZAINS] aicina - Šajā gnome dārza apdare ir izgatavoti no izturīga sveķu un izbalināt izturīgs apdare.Materiāls ir ūdensnecaurlaidīgs un laika apstākļu izturīgs, saglabājot tās košas krāsas ilgi, nodrošinot gadu drošu izmantošanu.

2. 【Unikālas Dekorācijas] aicina - Katra dārza rota ir sculpted ar kvalificēti speciālisti, un uzsver, izsmalcinātu efektu produktu ar rokām-krāsošanai, pakārt to uz jūsu koka vai žoga, lai dotu tai reāli izskatās!

3. 【Viegli Izrotāt] aicina - keyhole āķis aizmugurē ļauj pakārt to gandrīz jebkur, izmantojot naglas vai skrūves.Gnome dārza izrotājumus pievienot valdzinoša spīd, lai jūsu pagalmā.

4. Lieliskas Dāvanas] - Izsmalcinātu un radošu dizainu, gudrs radīt, spilgtas krāsas, ne smaržas.Lieliska kā dāvana kāzu jubilejām, Valentīna Diena, Ziemassvētki, dzimšanas dienas, u.c.

Materiāls: Sveķi

Izmērs: 9*12.5 CM

Iepakojuma Saraksts: 1 Dārza Rotājumu

Klientu Atsauksmes

Pamatojoties uz 0 Atsauksmes Uzrakstīt atsauksmi

Uzrakstīt atsauksmi

Reitings